Tetovaze galerija- zmajevi

Tetovaze galerija:o zmajevima

Zmaj se obično prikazuje kao veliki i moćni zmijoliki reptil sa magčnim moćima.Zmaj je jedno od retkih mitoloških bića koje je poznato u celom svetu.Neki zaljubljenici u zmajeve smatraju da su zmajevi stvarno postojali i da je na osnovu toga stvoreno tako mnogo legendi o njima.
Istočnjačke tetovaže zmajeva
tetovaze galerija zmaja tetovaza
TETOVAZA KINESKOG ZMAJA U PLAVOJ BOJI

Zmajevi su najobožavaniji na dalekom istoku a kinezi smatraju da su potomci zmaja.Na istoku se zmajevi smatraju prijateljskim bićima i simbolima sreće i pozitivne energije.Kad su u pitanju slike ili tetovaze zmajevi se obično prikazuju sa dugim vitkim telima i četiri kratke noge a posebno ih karakteriše brada.Tetovaže istočnjačkih zmajeva najčešće su obojene crvenom ili zelenom bojom ali vi za vaše tetovaže možete uzabrati bilo koju boju.
Kineske tetovaže zmaja
tetovaže galerija zmaja slike 2
TETOVAŽA KINESKOG ZMAJA SA ROGOVIMA

Može se naći veoma širok spektar kineskih tetovaza zmaja.Najčešća je tetovaza rogatog zmaja za koga se veruje da proizvodi kišu.Ostali zmajevi su :zmijoliki krilati zmaj ,nebeski zmaj,duhovni zmaj,zmaj čuvar skrivenog blaga...
Japanske tetovaže zmaja
Na osnovu japanskih verovanja tetovaže zmaja su simbol:slobode,moći i dobrote.Specifičnosti japanskog zmaja su zmijoliko telo ,kratke noge,triprsta,četiri kandže...
tetovaze galerija tetovaza slika
TETOVAŽA JAPANSKOG ZMAJA SA KRILIMA

Zapadne tetovaže zmaja
Za razliku od istoka na zapadu su zmajevi smatrani lošim bićima.Ljudi na zapadu su ih zamišljali kao bića koja bljuju vatru,terorišu sela,kidnapuju žene i decu..
Tetovaže prema zapadnjačkim predstavama karakterišu zmajevi sa velikim mišićavim telima ,četiri jake noge ,glava u obliku klina,zubi sa dva izražena očnjaka i krila.Medjutim tetovaže uradjene pozapadnjačkoj predstavi zmaja su jako retke.
tetovaze galerija tetovaza 4
TETOVAŽE ISTOČNJAČKIH ZMAJEVA SU VEOMA ČESTO CRVENE BOJE
tetovaze galerija slika
TETOVAŽA ZMAJA PO ZAPADNOJ PREDSTAVI
tetovaze galerija
JAPANSKA TETOVAŽA ZMIJOLIKOG ZMAJA
POGLEDAJ GALERIJE TETOVAZA:ZMAJEVI 1 , ZMAJEVI 2 ,ZMAJEVI 3 , ZMAJEVI 4 , ZMAJEVI 5
TETOVAZE GALERIJE SLIKA:LEPTIR , TETOVAŽE PTICA , TETOVAŽE RUŽE , TETOVAŽE CVETOVI
TEKSTOVI O TETOVAŽI:TETOVAŽA ZA DEVOJKE,TETOVAŽE GALERIJA ,SLIKE TETOVAZA ,TETOVIRANJE ,PIRSING I TETOVIRANJE

Tetovaze na ledjima
 
Copyright © TETOVAZE GALERIJA Jarac by Ribe & ovan tatoo